Collectie: aplanta Kunstplanten Magazine

Lebensechte Pflanzenwand aus Kunstpflanzen

Jouw levensechte plantenwand van hoogwaardige kunstplanten

Soms mag het wel wat ongebruikelijker, nietwaar? Verticale plantenwanden zijn momenteel helemaal in. Ze zorgen voor prachtig groen in woonkamers, badkamers, restaurants of hotels en dienen als blikvanger - bijna als moderne kunst.

Voor een plantenwand van echte planten moet je echter met veel dingen rekening houden. De juiste hoeveelheid licht, voldoende water geven en tegelijkertijd de omringende muren afdichten om waterschade te voorkomen. En dan is er nog het gewicht van de grond en de planten zelf, die natuurlijk een extra belasting vormen voor de structuur van je gebouw.

Dus we begrijpen je helemaal als je zegt: een plantenwand van echte planten? Veel te complex en duur! Daarom hebben we samen met onze botanici de juiste matten voor je ontwikkeld, gemaakt van onze hoogwaardige kunstplanten die op echte planten lijken. Zo maak je in een handomdraai je kunstplantenwand - zonder veel voorbereidend werk.

Bovendien hoef je je niet druk te maken over water geven en onderhoud. Gewoon af en toe afstoffen en klaar is kees. Maar niet alle kunstmatige plantenwanden zijn hetzelfde, dus we hebben een breed scala aan patronen, vormen en ontwerpen waaruit je kunt kiezen. kunstmatige plantenmatten zodat je je eigen individuele stijl kunt creëren.

Kunstplantenwanden voor buiten:

Met onze kunstplantmat Peer maak je in een handomdraai een buitenmuur van kunstmatige klimop. Met 50 x 50 cm kun je veel verschillende vormen en ontwerpen maken voor jekunstplantenwand in je kantoor, tuin of op je balkon. Als je meer houdt van een fijn patroon en de voorkeur geeft aan buxussen voor je kunstplantenwand, raden we je onze echt uitziende kunst buxusmat - Nick aan, die ook geschikt is voor het decoreren van je buitenmuren met kunstplantenmatten. Last but not least kun je je kunstplantenwand ook uitvoeren met onze kunstmatige eucalyptusmat - Nils. Deze is natuurlijk ook UV-beschermd. Je kunt ze dus alle drie zonder problemen in je tuin of op je balkon gebruiken.

Kunstmatige plantenwanden in restaurants, hotels of woonkamers:

Al onze kunstplantenmatten voor buiten kunnen natuurlijk ook binnen worden gebruikt. Als je echter nog meer keuze nodig hebt, raden we de kunstmatige Schefflera mat - Malte aan voor je kunstplantenwand. Hier reproduceren we verschillende plantenpatronen op 50x50cm, die er allemaal net echt uitzien. Zo krijg je een nog spannender en mooier kunstplantenbeeld voor je muren. Voor restaurants of hotels die op zoek zijn naar die extra blikvanger, hebben we onze kunstbosmat - Rosalie en de kunstplantenwand - Matteo - ontwikkeld - zoals altijd: bedrieglijk echt en uiterst gemakkelijk te onderhouden. Het grote voordeel? Hier worden nog meer plantensoorten gebruikt voor je kunstplantenwand in een compact ontwerp.

PS: Als je een kunstplantenwand wilt creëren die groter is dan 4x4 meter, neem dan contact op met info@aplanta.de met een specifieke aanvraag. Ons support team zal dan een prijsopgave op maat voor je maken en je helpen bij het kiezen van de juiste kunstplantenmat.

Een kunstmatige moswand die eruitziet als echt:

Mos heeft ook zo zijn voordelen. De structuur heeft een rustgevend effect op je hele interieur en is netter. We hebben ons kunstmos voor kunstmuren speciaal gemodelleerd naar het mos dat in IJsland voorkomt om een zo echt mogelijke uitstraling te creëren. Bekijk onze kunstmatige IJslandse mosmat - Natalie.

En nu veel plezier met het ontwerpen van je kunstplantenwand. Je kunt trouwens alle kunstplantenmatten hier vinden!


Vorige De beste kunstplanten voor je thuiskantoor 2022
Volgende Waarom kunstplanten de juiste keuze zijn in praktijkruimtes en ziekenhuizen