Collectie: aplanta Kunstplanten Magazine

Die besten Kunstpflanzen für dein Home-Office 2022 | Aplanta

De beste kunstplanten voor je thuiskantoor 2022

Een beetje "buiten naar binnen" met onze kunstplanten voor het thuiskantoor kan dit jaar zeker geen kwaad!

Of je nu op afstand werkt, nog studeert of ondernemer bent, een goed thuiskantoor heeft een beetje planning nodig. Een tafel, stoel, laptop en scherm zijn een gegeven - beperk je tot het essentiële zodat je niet wordt afgeleid. Het is ook algemeen bekend dat planten het moreel op de werkplek verhogen. Nou ja, zolang je in leven blijft - geen groene vingers - geen groene plant. Maar wij weten hoe we dat kunnen verhelpen: Met onze kunstplanten bereik je dezelfde effecten als met een echte plant - alleen zonder de vervelende verzorging. Tegelijkertijd creëer je een rustige, ontspannen werkomgeving en kun je je toch veel beter concentreren. Win-win!

Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste thuiskantoor kunstplanten voor 2022:


Kunstmatige Monstera Plant

Prachtig grote en spreidende bladeren in verschillende tinten groen kenmerken de monstera. Hij kan extreem groot en wild zijn, of klein en ingetogen. De ideale kunst kamerplant voor op kantoor! Op zoek naar een geschikte kunstplant? Je vindt hem hier!


Kunst cactus plant

Verfraai je thuiskantoor met een van onze kunstcactussen. Het maakt niet uit of het een kleine is voor op tafel of een grotere voor in de hoek. De cactus is gewoon altijd modern.


Kunstmatige palmen

Een echte palmboom is moeilijk in leven te houden in Europa. Kunstmatige palmplanten en -bomen, zoals een kunstmatige Kentia palm, kunnen zelfs de strengste winter overleven en elke dag een vakantiegevoel oproepen in je thuiskantoor. Je vindt al onze kunstpalmen hier.

Kunstmatige Spathiphyllum

Met een Spathiphyllum bladplant creëer je een bijna onwerkelijk effect in elke kleine plantenbak. Decoreren met kunstplanten is nog nooit zo makkelijk geweest, want de Spathiphyllum past echt altijd! PS: In Duitsland zeggen we ook "overhangende hennep" - dus waarom neem je geen kijkje bij onze kunstmatige overhangende hennep - Jana of de kunstmatige overhangende hennep - Jette .


Kunstmatige ficus

Een kunstficus heeft een heel speciale uitstraling. Hij kan groot zijn, maar ook kleiner. Van 90 cm tot ruim boven de 2 m zijn er geen grenzen, met lianen of geworteld. De Ficus is gewoon een lust voor het oog van kenners. Ontdek hier al onze Ficussen.

Areca kunstpalm

Een kunstmatige Areca palm is zeker niet het soort palm waar je aan denkt. Hij is net even anders dan de rest van zijn collega's: een fantastische tropische plant voor in de werkkamer als je van luchtig houdt! Bekijk onze kunst Areca palm - Johanna!


Vorige Kunstbomen en -planten op de juiste manier opzetten
Volgende Levensechte plantenwanden van hoogwaardige kunstplanten