Kunstpflanzen für die Gastronomie

Bedrieglijk echte kunstplanten voor de horeca online kopen

De gast is koning! In je cateringbedrijf besteed je aandacht aan elk klein detail, eten, drinken, service en natuurlijk de sfeer in je restaurant of café. De decoratie van je horecaruimte vergt altijd veel zorg en planning, toch? Laat ons je daarbij helpen. Met onze kunstplanten voor de horeca kun je in een handomdraai allerlei decoratieve trends implementeren en geweldige accenten creëren die passen bij de rest van het decor. Tegelijkertijd heb je niet langer alle vervelende problemen die echte planten met zich meebrengen. Geen vermoeiend verpotten, water geven of schimmel. Zelfs de locatie - mocht je logeerkamer wat donkerder zijn - is niet langer een doorslaggevende factor bij de keuze. Ontdek hier onze selectie hoogwaardige en bedrieglijk echte kunstplanten voor de horeca.

Ontdek alle kunstplanten voor restaurants
 • GRATIS VERZENDING

  Vanaf 50 € bestelwaarde verzenden we gratis.

 • TOP KWALITEIT

  Hoogwaardige kunstplanten, net echt. Perfect voor restaurants.

 • AANKOOP OP REKENING

  Vraag eenvoudig en gemakkelijk informatie aan via info@aplanta.de!

 • UITSTEKENDE ONDERSTEUNING

  Live chat, e-mail, telefoon. Aanbiedingen & advies op maat.

Wat andere restauranthouders zeggen over onze kunstplanten


 • Ze zijn van hoge kwaliteit en zien er ongelooflijk echt uit. De klantenservice was behulpzaam en professioneel. We zijn erg tevreden en zullen in de toekomst bij Aplanta blijven kopen.

 • Onze gasten zijn altijd verbaasd over hoe echt de kunstplanten en -bomen van Aplanta lijken. Ze hebben ons restaurant echt verlevendigd en een uitnodigende sfeer gecreëerd.

 • Geweldige producten en uitstekende service - we zijn erg tevreden. Ze helpen een warme en vriendelijke sfeer te creëren waar onze klanten dol op zijn.

Persoonlijk advies voor
uw kunst plantengastronomie project

Of het nu in de eetkamer, aan tafel of achter de bar is. Wij hebben de juiste oplossing voor elke toepassing en geven deskundig advies vanaf de eerste planning tot de perfecte implementatie.

Kunstpflanzen als Raumtrenner in der Gastronomie

Ruimtes in de horeca elegant afscheiden met kunstplanten

Uw bezoekers kunnen een ervaring verwachten waarin verwennerij centraal staat. Het maakt niet uit of je een café runt, een restaurant met een Michelin-ster of een horecagelegenheid waar je zelf kookt: Soms is het nodig om een beetje privacy te creëren. Hiervoor kun je de beproefde methode gebruiken om ruimtes af te scheiden met kunstplanten. Met grotere kunstplanten en kunstbomen kun je bepaalde ruimtes in je horecazaak afscheiden en verfraaien. Tegelijkertijd kunnen kunstplantenwanden of kunsthangplanten worden gebruikt om "lelijke" hoekjes te verdoezelen.

Ontdek alle kunstplanten voor restaurants
Kunstpflanzen als Tischdekoration in der Gastronomie

De perfecte tafeldecoratie met kunstplanten voor de horeca

Zoals we allemaal weten, heeft een mooie tafel in een restaurant ookde juiste decoratie nodig. Echte planten zijn tijdrovend om te verzorgen en moeten bijna elke week worden vervangen - wat niet alleen vermoeiend maar ook duur is. Met onze kleine kunstplanten en kunstbloemen voor tafels in de horeca helpen we je om op een duurzame en kostenbesparende manier een geweldige decoratie op je tafels te toveren die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Zodat jij je meer kunt concentreren op de belangrijke dingen: Het welzijn van je gasten.

Ontdek alle kunstplanten voor kantoren
Kunstpflanzen im Außenbereich der Gastronomie

Kunstplanten voor buiten in de horeca

Buitenruimtes in de horeca bieden ook geweldige mogelijkheden om kleine oases van welzijn te creëren met kunstplanten. Je kunt geweldige afscheidingen creëren met onze UV-beschermde kunstplanten - zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Onze kunstplanten voor buiten zijn geproduceerd met een speciale UV-behandeling, zodat regen, zon en zelfs sneeuw er vrijwel geen invloed op hebben.

Ontdek alle kunstplanten voor restaurants