Koop kunstplanten en kunstbomen voor hotels online!

Zijn uw gasten het belangrijkste voor u? Dan is je topprioriteit zeker dat je klanten aan het einde van hun reis ontspannen en met een goed gevoel naar huis gaan en het liefst terugkomen op hun volgende reis. Naast de service die uw personeel biedt, omvat dit ook het eten en de activiteiten die u aanbiedt en natuurlijk de inrichting van uw hotel. Planten en decoraties spelen vanaf het begin een grote rol bij het creëren van het juiste gevoel voor je gasten.

Maar hier is de crux: echte planten zijn ongelooflijk tijdrovend om te verzorgen en gewoon duur op de lange termijn. Ze hebben de juiste hoeveelheid licht nodig en zijn extreem gevoelig voor invloeden van buitenaf, zoals temperatuur of vochtigheid. Daarom denken wij dat onze kunstplanten en kunstbomen precies de juiste keuze zijn voor hotels. Ze zijn veel gemakkelijker te verzorgen en zien er net zo uit als hun echte tegenhangers. Stof ze af en toe af en je gasten zullen het verschil nauwelijks merken.

Ontdek alle kunstplanten voor hotels
 • GRATIS VERZENDING

  Vanaf 50 € bestelwaarde verzenden we gratis.

 • TOP KWALITEIT

  Hoogwaardige kunstplanten, net echt. Perfect voor hotels.

 • AANKOOP OP REKENING

  Vraag eenvoudig en gemakkelijk informatie aan via info@aplanta.de!

 • UITSTEKENDE ONDERSTEUNING

  Live chat, e-mail, telefoon. Aanbiedingen & advies op maat.

Wat andere hoteliers zeggen over onze kunstplanten


 • De kunstbloemen van Aplanta zijn een fantastische toevoeging aan ons hotel. Ze creëren een gastvrije sfeer en hebben geen onderhoud nodig, wat voor ons een groot pluspunt is.

 • De kunstplanten en -bomen die we bij Aplanta kochten voor ons hotel voldeden volledig aan onze verwachtingen. Gemakkelijk bestellen en persoonlijk advies waren een pluspunt.

 • We zijn zeer tevreden en zijn van plan om in de toekomst meer planten van Aplanta te kopen. Onze hotelkamers zijn nu nog uitnodigender en gemakkelijk te verzorgen.

Persoonlijk advies voor
uw kunstplantenhotel project

Of het nu in de lobby, hotelkamers of hotelrestaurants is. Wij hebben de juiste oplossing voor elke toepassing en geven deskundig advies vanaf de eerste planning tot de perfecte implementatie.

Hotelzimmer mit hochwertiger Kunstpflanze von aplanta, bett, bilder an der wand und kunstpflanze auf dem nachttisch

Kunstplanten voor hotelkamers

De hotelkamer is het tijdelijke domein van je gasten. Hier moeten ze zich op hun gemak voelen en kunnen ontspannen. Met kleine kunstplanten voor hotelkamers creëer je in een handomdraai een geweldige sfeer. Je kunt bijvoorbeeld vensterbanken versieren met kleine kunstgrassen . Onze kunstbloemboeketten staan ook prachtig op de tafels in je hotelkamers.

Ontdek alle kunstplanten voor hotels
Hotellobby mit Kunstpflanzen von aplanta

Kunstplanten in de hotellobby

De eerste blik is cruciaal. De gast moet een "wow-effect" ervaren vanaf het moment dat hij de lobby binnenkomt. De beste manier om dit te bereiken is door grotere kunstplanten en kunstbomen -zoals kunst heliconia's, of grote kunstficussen te gebruiken om je hotellobby te versieren. Als je nog meer ruimte hebt, raden we de zeer trendy kunstplantenmuren aan. Hiermee kun je bijvoorbeeld de muur achter je receptie bedekken. Een echte blikvanger.

Ontdek alle kunstplanten voor hotels
Kunstpflanze bzw. Kunstpalme in einem Hotel Wellnessbereich. Gut zu sehen und passend neben einer Badewanne. Tolle Atmosphäre durch eine Kunstpflanze für Hotel Saunas und Wellnessbereiche. Aplanta

Kunstplanten in de sauna en wellnessruimte van het hotel

Warm, meestal weinig licht en een hoge luchtvochtigheid. Wellnessruimtes in hotels zijn een grote uitdaging voor echte planten. Maar niet voor onze kunstplanten. Afhankelijk van de oriëntatie en het ontwerp van je saunagedeelte kun je verschillende kunstplanten en -bomen gebruiken in je hotel. U kunt een exotische sfeer creëren met kunstpalmbomen en een geweldige mediterrane flair met kunstolijfbomen . Met onze bloeiende kunstbomen brengt u wat kleur in uw wellnessruimte.

Ontdek alle kunstplanten voor hotels
Hotel Terrasse am Strand mit Kunstpflanzen für draußen von aplanta

Kunstplanten voor hotel exterieurs

Natuurlijk wil je ook voor dat beetje extra zorgen in de buitenruimtes van je hotel . Of het nu gaat om een drankje op het terras 's avonds of het ontbijt. Je kunt je oprit verfraaien met kunstmatige buxussen of leuke accenten creëren met onze kunstlaurierbomen . Onze kunsthagen voor buiten helpen je ook als je een privacyscherm wilt plaatsen. Al onze kunstplanten voor buiten en kunstbomen voor buiten zijn voorzien van hoogwaardige UV-bescherming. Dit betekent dat ze bijzonder goed bestand zijn tegen zonlicht en niet verkleuren. Zelfs regen heeft weinig effect op deze kunstplanten voor buiten.

Ontdek alle kunstplanten voor hotels