Kunstpflanzen im Eingangsbereich einer Arztpraxis

Koop kunstplanten voor praktijken en wachtkamers online!

Veel mensen associëren naar de dokter gaan niet met een prettig gevoel. Uw personeel misschien wel, maar uw patiënten misschien niet. Daarom is het des te belangrijker om in uw praktijk voor iedereen een prettige sfeer te creëren. Of je nu een tandartspraktijk, een huisartsenpraktijk of een fysiotherapiepraktijk wilt verfraaien, met onze kunstplanten voor praktijkruimtes en wachtkamers creëer je een echt positief effect dat gemakkelijk te onderhouden, van hoge kwaliteit en bedrieglijk echt is. Ook uw praktijkmedewerkers zullen u dankbaar zijn: kunstplanten zijn uitzonderlijk gemakkelijk te verzorgen en zijn ook hygiënisch veiliger dan hun echte tegenhangers, omdat ze geen bioritme hebben en dus geen ongedierte of bacteriën aantrekken. Ze zijn ook allergievriendelijk.

Ontdek alle kunstplanten voor medische praktijken
 • GRATIS VERZENDING

  Vanaf 50 € bestelwaarde verzenden we gratis.

 • TOP KWALITEIT

  Hoogwaardige kunstplanten, net echt. Perfect voor dokterspraktijken.

 • AANKOOP OP REKENING

  Vraag eenvoudig en gemakkelijk informatie aan via info@aplanta.de!

 • UITSTEKENDE ONDERSTEUNING

  Live chat, e-mail, telefoon. Aanbiedingen & advies op maat.

Wat andere artsen over onze kunstplanten zeggen


 • We zijn erg blij met onze aankoop en zouden Aplanta aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar planten van hoge kwaliteit die weinig onderhoud vergen. Geweldige klantenservice.

 • Ik wil dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen in mijn praktijk. De kunstplanten van aplanta helpen een ontspannen en rustgevende sfeer te creëren. Ze zijn ook gemakkelijk te verzorgen.

 • De klantenservice was uitstekend en de levering kwam op tijd zoals beloofd. Al met al een geweldige ervaring, ik raad Aplanta ten zeerste aan!

Persoonlijk advies voor
uw praktijkproject voor kunstplanten

Of het nu in de wachtkamer, de praktijk of voor de receptie is. Wij hebben de juiste oplossing voor elke toepassing en geven deskundig advies vanaf de eerste planning tot de perfecte implementatie.

Wartezimmer ausgestattet mit Kunstpflanzen in einer Praxis

Verfraai de wachtkamer van je praktijk met kunstplanten

Dit is de plek waar uw patiënten de meeste tijd doorbrengen en tijd en rust hebben om zich te vergapen aan uw praktijkpand . Naast de vaak beschikbare kranten en informatie die uitgestald ligt, speelt ook de sfeer hier een grote rol. Kunstplanten en -bloemen kunnen een rustgevend effect hebben op uw patiënten. Tegelijkertijd kun je met grotere kunstbomen eenvoudig een grote blikvanger creëren. Kunstbamboe maakt bijna elke hoek mooier. Je kunt ook gemakkelijk je vensterbank in de wachtkamer versieren met kleine kunstplanten . En het beste? Geen problemen met allergiepatiënten, want onze kunstplanten hebben van nature geen bioritme en zijn dus allergievriendelijk en het hele jaar door mooi.

Ontdek alle kunstplanten voor medische praktijken
Anlegen einer Manschette in einem Praxisraum mit Kunstpflanzen

Gezellige sfeer in oefenruimtes met kunstplanten

Hoe groot of klein je praktijkruimtes ook zijn - je patiënten moeten zich ook op hun gemak voelen tijdens de behandeling. Saaie ruimtes behoren tot het verleden met onze kunstplanten en leiden af van de apparatuur en apparaten in je praktijkruimtes. Afhankelijk van je gewenste inrichtingsstijl kun je natuurlijk kiezen voor verschillende kunstplanten. Voor kleine behandelkamers raden we bijvoorbeeld een kleinere kunstpalm of onze kunstgrassen in verschillende hoogtes aan. Voor grotere ruimtes kun je ook kiezen voor kunstbamboe of een van onze kunstficussen .

Ontdek alle kunstplanten voor medische praktijken
Künstlicher Blumenstrauß am Empfang einer Arztpraxis

Verfraai de ontvangstruimte van je praktijk met kunstplanten

Dit is de plek waar het eerste contact tussen uw patiënten en uw personeel plaatsvindt en waar vaak de eerste relevante informatie wordt uitgewisseld. Tegelijkertijd vindt het laatste contact - bijvoorbeeld bij het ophalen van een recept of het maken van een vervolgafspraak - meestal plaats bij de receptie , waardoor het des te belangrijker is om ook hier een ontspannen, gezellige sfeer te creëren. Breng bijvoorbeeld wat leven in de ontvangstruimte van je praktijk met een boeket kunstbloemen of voeg een groen accent toe met kleine kunst aloë planten .

Ontdek alle kunstplanten voor medische praktijken