Projectbeplanting op maat samen met onze experts!

Ontdek samen met ons oplossingen op maat om je bedrijfspand te beplanten met onze hoogwaardige kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen. We nemen je bij de hand: samen ontwikkelen we een concept op maat om je bedrijfspand - voor klanten, patiënten of je medewerkers - naar een hoger (groen) niveau te tillen. Samen kunnen we een geweldige sfeer creëren voor uw gasten en klanten, terwijl we u geld en de hoge kosten besparen die met echte planten gepaard gaan.

Persoonlijk advies voor de beplanting van je bedrijf

Samen met een van onze adviseurs ontwikkelen we concepten op maat voor jouw bedrijfspand. Vanaf het begin ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste producten en spelen we in op jouw wensen. Onze adviseurs kennen niet alleen ons hele assortiment, maar zijn ook altijd op de hoogte van de laatste trends en stylingtips . Met onze kunstplanten, kunstbomen en kunstboeketten creëer je een duurzame en mooie omgeving.

Vraag nu advies aan
Individuelle B2B Kunstpflanzen Lösung von aplanta

Profiteer van onze grote selectie kunstplanten en -bomen

Ontdek samen met je adviseur meer dan 100 verschillende soorten kunstplanten en kunstbomen. Al onze kunstplanten zijn ontwikkeld op basis van hun echte tegenhangers en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen . Ze zijn vaak zo echt dat je klanten en medewerkers ze niet eens van echt kunnen onderscheiden - de meeste van onze kunstbomen hebben bijvoorbeeld zelfs een echte stam. En het belangrijkste? Al onze producten zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en jarenlang bestand tegen omgevingsfactoren . Hierdoor hoef je geen water te geven, te verpotten en de individuele verzorging van echte planten te doen - zelfs ongedierte voelt zich niet thuis op onze kunstplanten en -bomen. Dit betekent dat jij je volledig kunt concentreren op je bedrijfen wij zorgen voor het groen op basis van jouw wensen.

Vraag nu advies aan

Visualisatie van je nieuwe kunstplanten

Ben je van plan om een compleet nieuw interieur te maken voor je bedrijfspand? Op basis van je bestaande visualisaties, bijvoorbeeld van een binnenhuisarchitectof architect, voegen wij de juistekunstplantenvoor je toe-virtueel. Zo krijg je een overzicht en een indruk van hoe je nieuwe kunstplanten en kunstbomen eruit zullen zien in je kamers en zullen harmoniëren met ander meubilair.

Vraag nu advies aan
Kunstpflanzen für Architekten, Innenausstatter und Innenarchitekten

Kunstplanten voor architecten, interieurontwerpers en binnenhuisarchitecten

Leuk dat je er bent! Laten we samen uw klanten blij maken. Natuurlijk bieden we onze diensten ook aan voor alle beroepen in de architectuursector . Aarzel niet om contact met ons op te nemen en zorg voor beplanting en voorwaarden op maat voor uw klanten. We bespreken uw uitdagingen graag persoonlijk en bieden oplossingen op maat met onze kunstplanten voor uw klanten.

Vraag nu advies aan

Beveilig voorwaarden op maat - neem nu contact met ons op!

Voor onze B2B-klanten ontwikkelen we natuurlijk aangepaste voorwaarden en leveringsvoorwaarden voor grotere volumes. Neem dus nu contact met ons op en profiteer van onze uitstekende kwaliteit van advies en ondersteuning voor uw bedrijf- we horen graag van u!

Speciale kunstplantencollecties voor hotels, kantoren, praktijken en de horeca

Heb je een klein volume of wil je geen persoonlijk advies? Geen probleem. Op onze themapagina's ontdek je geweldige collecties voor hotelinrichting, kantoren, praktijken, vakantiewoningen en natuurlijk voor de horeca - natuurlijk hebben we deze samen met onze experts voor je samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring.