Collectie: aplanta Kunstplanten Magazine

Braut und Bräutigam die auf Ihrer Hochzeit Händchen halten. Die Frau hält einen künstlichen Brautstrauß in der Hand.

Heel trendy: kunstplanten als bruiloftdecoratie

Voor je grote dag zijn er eindeloos veel details waar je over na moet denken, beslissingen die je moet nemen en dienstverleners die je moet organiseren. Het moet tenslotte de mooiste dag van je leven worden en jij en je partner beloven dat jullie bij elkaar blijven en elkaar steunen. Voor velen - en terecht - behoren de decoratie en het basisconcept van een bruiloft tot de belangrijkste beslissingen. Deze zetten immers de toon voor het soort bruiloft dat jullie willen. Steeds meer bruiden en bruidegommen kiezen hier voor kunstplanten en kunstbomen op hun bruiloft. Waarom? Dat vertellen we je in deze post.

De voordelen van kunstplanten op bruiloften

Kunstplanten bieden een aantal voordelen voor je bruiloftsdecoratie. Ze zijn duurzamer en gaan langer mee dan echte alternatieven, die bij extreme temperaturen of fel licht kunnen verwelken. Het komt allemaal voor op bruiloften in hartje zomer als het 30 graden of meer is. Daarnaast zijn onze kunstplanten ook veelzijdiger, omdat je ze in elke omgeving kunt gebruiken en ze naar wens kunt vormen en schikken. Moeilijk te geloven, maar waar: kunstplanten kunnen ook goedkoper zijn dan echte planten. Dat komt omdat je je kunstplanten ook na de bruiloft nog kunt gebruiken.

Voeg een vleugje kleur toe aan je trouwdecoratie

Onze kunstplanten zijn super populair als bruiloftdecoratie omdat ze zo veel verschillende kleuren kunnen hebben. Zo kun je zonder moeite leuke accenten toevoegen aan je decoratie en de ogen van je gasten naar een specifieke plek leiden. Kunstbloemen, zoals onze kunstrozen of kunsthortensia's, zijn geweldig om te verwerken in arrangementen of boeketten. Mooi groen verhoogt ook de sfeer op je bruiloft, kunstvarens of kunstgrassen zorgen voor geweldige en tegelijkertijd betaalbare accenten in de tafeldecoratie. Als je geen zin hebt om je eigen bruidsboeket te maken, kun je hier onze kunstmatige bruidsboeketten ontdekken.

Maak het speciaal en creëer een blikvanger met kunstbomen

Soms mag het wel een beetje extra zijn, toch? Je trouwt tenslotte niet elke dag! Met onze grote kunstbomen of -planten - zoals kunstpalmen of een kunstficus - creëer je in een handomdraai een echt wow-effect en maak je een geweldig statement op je trouwlocatie. Voeg toe aan de ceremonieopstelling of voeg drama toe aan de entree. Kunstbomen zijn ook perfect om een achtergrond voor foto's te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. We weten dat het verwarrend kan zijn. Daarom kun je ook een beroep doen op onze experts in kunstplanten. Zij adviseren je graag bij het plannen van je bruiloft.

Kunstplanten gebruiken om je huwelijksceremonie te versieren

Kunstplanten zijn ook een prachtige manier om de ceremonie zelf te verfraaien. Je kunt prachtige bogen of gangpaden maken met kunstbloemen. Je kunt ze vaak direct als kunststek vinden, wat het makkelijker maakt om ze te integreren. Als je buiten trouwt maar niet genoeg groen hebt op je trouwlocatie, kun je ook kunstgroen toevoegen. Voeg kunstplanten toe aan een mooie bloemdecoratie bij het altaar of de kerkbanken en stoelen. Het zal prachtig zijn!

Net zo belangrijk is het om de receptie op je bruiloft in scène te zetten.

Je kunt natuurlijk ook kunstplanten en -bomen gebruiken om de receptie op je bruiloft in scène te zetten. Geef het een vleugje elegantie met verschillende kunstplanten of creëer een kleine receptiejungle met onze kunstpalmbomen. Afhankelijk van het concept van je bruiloft kies je natuurlijk voor verschillende kunstplanten, maar dat spreekt voor zich. We geven je hier gewoon wat inspiratie.

Keuze te over: de selectie kunstplanten voor bruiloften is enorm

We weten het: Trouwen kan een beetje overweldigend zijn. Maar laat dat je niet tegenhouden. Met kunstplanten en -bomen kun je weer een zorg van je lijstje schrappen en er zeker van zijn: Het gaat lukken! We wensen je het allerbeste voor je bruiloft, veel plezier met rondkijken en als je vragen hebt, kun je onze klantenservice hier bereiken.


Vorige Resultaten studie: Kunstplanten in de gezondheidszorg en hoe ze de patiëntenzorg kunnen verbeteren
Volgende Hoe bevestig je kunstplanten in bloembakken