Collectie: aplanta Kunstplanten Magazine

Real Touch Kunstblumen auf pinkem Hintergrund. Als künstlicher Blumenstrauß

Real Touch kunstbloemen: wat zijn het en waarom zou je ervoor kiezen?

Kunstbloemen zijn al lang een populaire keuze als het gaat om het creëren van een mooie en duurzame decoratie. Maar wat zijn eigenlijk Real Touch kunstbloemen en waarom zijn ze een betere keuze dan traditionele kunstbloemen?

In dit artikel vertellen we je alles over Real Touch kunstbloemen en laten we je zien waarom ze een geweldig alternatief zijn voor echte bloemen en andere soorten kunstbloemen.

Wat zijn Real Touch kunstbloemen?

Real Touch kunstbloemen zijn kunstbloemen die met een speciale technologie zijn gemaakt om een "realistische touch" te creëren. In tegenstelling tot traditionele kunstbloemen zijn Real Touch kunstbloemen zachter, flexibeler en zien ze er nog realistischer uit. We gebruiken speciale materialen en technologie om de bloemblaadjes en bladeren aan te laten voelen als echte bloemen.

Waarom kiezen voor Real Touch kunstbloemen?

Real Touch kunstbloemen hebben veel voordelen ten opzichte van echte bloemen en andere soorten kunstbloemen. Hier zijn een aantal redenen waarom je voor Real Touch kunstbloemen zou moeten kiezen:

  1. Duurzaam: Real Touch kunstbloemen gaan langer mee dan echte bloemen en andere kunstbloemen. Ze verwelken niet en verliezen hun kleur of vorm niet.
  2. Realistisch: Real Touch kunstbloemen zien er nog realistischer uit dan traditionele kunstbloemen. Ze voelen zachter aan en zien eruit als echte bloemen.
  3. Flexibel: Real Touch kunstbloemen zijn flexibeler dan echte bloemen en andere kunstbloemen. Je kunt ze in elke vorm buigen en ze zullen hun vorm behouden.
  4. Gemakkelijk te verzorgen: Real Touch kunstbloemen hebben geen speciale verzorging nodig zoals echte bloemen. Je hoeft ze geen water te geven of te bemesten en ze blijven altijd mooi.

Hoe verzorg je Real Touch kunstbloemen?

Hoewel Real Touch kunstbloemen gemakkelijk te verzorgen zijn, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat ze lang mooi blijven:

  • Schoonmaken: Real Touch kunstbloemen kunnen stof verzamelen, vooral als ze in een kamer met een hoge luchtvochtigheid staan. U kunt ze gewoon afvegen met een vochtige doek of afspoelen onder stromend water en aan de lucht laten drogen.
  • Bewaren: Als je je Real Touch kunstbloemen niet het hele jaar door wilt gebruiken, bewaar ze dan op een koele, droge plek om vervorming en verkleuring te voorkomen.
  • Positie: Real Touch kunstbloemen mogen niet in direct zonlicht staan, omdat ze dan kunnen verkleuren. Plaats ze ook niet in de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren of lampen.

Welke soorten Real Touch kunstbloemen zijn er?

Bij aplanta bieden we verschillende soorten Real Touch kunstbloemen aan, waaronder kunstorchideeën, kunstrozen en hortensia's, maar ook kunstplanten met Real Touch zoals onze kunstmonstera's, in het bijzonder onze kunstmonstera - Karl , of sommige van onze kunstcactussen, zoals onze kunstcactus - Heinz.

Veelgestelde vragen over Real Touch kunstbloemen

Hoe zijn Real Touch kunstbloemen te vergelijken met echte bloemen?
Real Touch kunstbloemen lijken erg op echte bloemen. Ze voelen zachter aan en zien eruit als echte bloemen. We gebruiken speciale materialen en technologie om de bloemblaadjes en bladeren aan te laten voelen als echte bloemen. Maar in tegenstelling tot echte bloemen verliezen Real Touch kunstbloemen minder snel hun vorm of kleur en gaan ze veel langer mee.

Kunnen Real Touch kunstbloemen in water?
Nee, het wordt afgeraden om Real Touch kunstbloemen in water te leggen omdat dit de bloemen kan beschadigen. Real Touch kunstbloemen zijn niet ontworpen om vocht op te nemen en kunnen vervormen of beschadigd raken als ze lang in contact blijven met water.

Kunnen Real Touch kunstbloemen in de zon?
Het is niet aan te raden om Real Touch kunstbloemen in direct zonlicht te plaatsen, omdat ze dan kunnen verkleuren. Real Touch kunstbloemen moeten uit de buurt van direct zonlicht geplaatst worden om hun kleur en vorm te behouden.

Kunnen Real Touch kunstbloemen gebogen worden?
Ja, Real Touch kunstbloemen kunnen gebogen worden om ze de gewenste vorm te geven. Ze zijn flexibeler dan echte bloemen en behouden hun vorm. Let er wel op dat je ze niet te veel buigt of knikt, want dat kan schade veroorzaken.

Conclusie: Real Touch kunstbloemen? Ja, graag!

Real Touch kunstbloemen zijn een geweldig alternatief voor echte bloemen en andere soorten kunstbloemen. Ze zijn duurzaam, realistisch, flexibel en gemakkelijk te onderhouden. Dus als je op zoek bent naar een mooie en duurzame decoratie, moet je zeker Real Touch kunstbloemen overwegen.



Vorige We verduidelijken het: Kun je kunstbloemen wassen?
Volgende Wat kun je doen met kunstbloemen? 7 creatieve ideeën om te gebruiken in je decoratie