Collectie: aplanta Kunstplanten Magazine

Kunstpalmen als Tropisches Paradise

Hoe creëer je een tropisch paradijs met kunstpalmen?

Wij zijn niet de enigen die de tropen associëren met vakantie. Warme dagen, een goede luchtvochtigheid, aardige mensen, wat zand onder je voeten en het geluid van de golven in je oren. Waarom creëer je niet je eigen vleugje tropen in je huis of kantoor? Zorg voor wat ontspanning en voel de warmte. Hoe kun je dit gevoel beter overbrengen dan met kunstpalmbomen? Wij denken van niet. Met deze veelzijdige en realistisch ogende kunstbomen kun je al je kamers - thuis of op kantoor - een stukje paradijs geven. Bovendien heb je met een verscheidenheid aan verschillende kunstpalmsoorten alle ontwerpopties die je nodig hebt. Wij laten je zien hoe je de tropen in huis haalt met kunstmatige Kentia, Phoenix en Areca palmen.

De elegante: kunstmatige Kentia palmen

Dit is een prachtige en elegante optie die perfect is om je woonkamer rechtstreeks naar de tropen te brengen. Met zijn lange, gevederde bladeren en lange, slanke stam is hij gewoon heerlijk elegant en niet te weelderig. De kunstmatige Kentia palm is verkrijgbaar in verschillende maten en volumes, zodat je de juiste kunt kiezen voor jouw kamer. Hij is ideaal voor grotere kamers en kan zich volledig ontplooien als focuspunt in een hoek of tegen een muur.

Het statement: de kunstmatige Phoenix Palm

De volgende optie voor de tropen in huis is een kunstmatige Feniks palm. Deze heeft weelderige, gevederde bladeren en een dikkere, stevige stam. Het maakt een echt tropisch statement in je huis. Je kunt de kunstpalm het beste in een middelgrote kamer bij een raam zetten. Zo komen de prachtige groene kleuren nog beter tot hun recht door het lichtspel.

De allrounder: de kunst areca palmboom

Je kunt niet verkeerd gaan met de kunst areca palm. Het is de meest veelzijdige optie onder de kunstpalmen en perfect geschikt voor een beetje vakantiegevoel in huis. De bladeren zijn wat langer en vederlicht en de stam is weer wat robuuster. De arecapalm is zo veelzijdig omdat hij in veel verschillende maten en volumes verkrijgbaar is. Zo kun je een statement maken tot wel 270 cm hoog. Geweldig, toch?

De beroemdste: de kunstmatige yucca palm

Als je op vakantie bent, associeer je daar precies deze kunstpalm mee. De kunstmatige yucca palm bestaat uit één of meerdere stevige stammen die hoog worden en aan de bovenkant een kroon vormen. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in kleinere formaten die prachtig gebruikt kunnen worden op planken of tafels. In tegenstelling tot de andere kunstpalmen die hier genoemd zijn, maakt deze een heel ander soort statement. Bekijk hem in ieder geval eens.

We wensen je nu veel plezier. Laten we de badstoel, wat zand en een cocktail tevoorschijn halen en samen met jou genieten van je tropische kunstpalmenparadijs.


Vorige Hoe bevestig je kunstplanten in bloembakken
Volgende Resultaten studie: Hoe kunstplanten stress kunnen verminderen en productiviteit kunnen verhogen