Collectie: aplanta Kunstplanten Magazine

6 Vorteile von Kunstpflanzen | Aplanta

6 Voordelen van kunstplanten

Kunstplanten zijn gemakkelijk te verzorgen.


Mooi, bloeiend en vooral gemakkelijk te verzorgen: onze kunstplanten hebben bijna geen verzorging nodig. Af en toe een beetje afstoffen, misschien wat lauw water en dat is het. Geen groene vingers nodig. Je kunt je kunstplant ook water geven, maar dit maakt onze echt houten kunstbomen kapot of er kan schimmel ontstaan. Niet doen dus!


Kunstplanten zijn allergievriendelijk.


Tranende ogen, een jeukende neus: niet met onze kunstplanten. Natuurlijk, hun echte tegenhangers bloeien en stoten pollen af. Met onze kunstplanten hoeven mensen die last hebben van allergieën niet langer hun toevlucht te nemen tot medicijnen om het ongemak te verlichten of het zonder groen te stellen: Onze kunstplantenonze kunstplanten zijn allemaal allergievriendelijk - dus kom maar op!


Kunstplanten zijn onaantrekkelijk voor ongedierte.


Elke hobby botanicus heeft het wel eens meegemaakt: de bladeren van je plant veranderen van kleur, misschien begint hij zelfs een beetje te stinken en dan kruipt er zelfs ongedierte op...dat zal jou niet gebeuren met onze kunstplanten, dat beloven we. Je hebt geen groene vingers nodig en bovenal geen giftige pesticiden om ongedierte weg te houden.


Kunstplanten geven niets om de locatie.


Zonnig? Schaduwrijk? Gedeeltelijke schaduw? Warm? Koud? Het maakt niet uit. Je kunt je kunstplant overal in huis neerzetten zonder bang te hoeven zijn dat hij verwelkt. Beloofd, je kunt hem overal neerzetten. Er zijn zelfs kunstplanten voor buitenDeze kun je zelfs buiten laten overwinteren. Geen probleem!


Kunstplanten bloeien het hele jaar door.


Ja, dat lees je goed. Op de een of andere manier is dat logisch. Maar zonder biologische planten is er geen bioritme - wat betekent dat je echte planten één of twee keer per jaar voor een korte periode bloeien. Met bloeiende kunstplanten blijft de kleurigheid het hele jaar door.


Kunstplanten en -bomen zijn verkrijgbaar in bijna alle soorten en kleuren.


Omdat kunstplanten niet of nauwelijks aan een standplaats hoeven te voldoen, zijn ze ook de ideale metgezel voor iedereen die van chiquere of exotischere bloemen en bloesems houdt. Je kunt kunstpalmen zonder problemen naast Kunstmatige orchideeeen en je kunstmatige cactus en je kunstcactus. Helaas is dit niet mogelijk met hun echte collega's.


Kunstplanten kopen is dus de moeite waard.


Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in kunstplanten van hoge kwaliteit de moeite waard is. Vooral als je geen groene vingers hebt, geen tijd hebt of de omstandigheden in je huis het niet toelaten om echte planten goed te houden. Je bespaart zelfs geld met je nieuwe kunstboom of -plant - waarom? Je leest het gewoon! ☺


Volgende De juiste verzorging voor kunstplanten: 5 tips van onze kunstplantprofessionals