Collectie: aplanta Kunstplanten Magazine

Schaufenster Deko Ideen mit Kunstpflanzen

6 etalagedecoratie-ideeën met kunstplanten, kunstbloemen en kunstbomen

Uitnodiging om te dromen: laten we samen in de kleurrijke wereld van etalagedecoratie duiken. Met onze kunstplanten, kunstbloemen en kunstbomen creëren we zes fantastische themawerelden voor je etalageversiering die gegarandeerd in het oog springen!

1. lente ontwaken

Maak een einde aan de winterblues en verwelkom de lente in je etalage! Duik in een zee van tere kersenbloesemtakken, vrolijke narcissen en kleurrijke tulpen. Combineer ze met kunstweidebloemen en zacht kunstmos om een levendige en natuurlijke sfeer te creëren. Maak je etalage helemaal af met decoratieve vlinders die gewichtloos boven de bloemen lijken te dansen.

2. tropisch paradijs

Breng het vakantiegevoel naar je etalage! Met kunstpalmbomen en bananenbomen tover je je etalage om tot een exotische oase. Kleurrijke, exotische bloemen zoals orchideeën en hibiscus zorgen voor kleurrijke accenten. Kunstmatige papegaaien en toekans voegen een vleugje jungleavontuur toe. Maak het af met kokosnootschelpen en bamboe - en je waant je in het paradijs!

3. wintermagie

Betover je klanten met een dromerig winterlandschap. Kunstmatige dennen en sneeuwbomen vormen de perfecte achtergrond voor je winterse etalage. Kunstsneeuw en ijspegels laten alles eruitzien alsof het bedekt is met poedersuiker. Vriendelijke rendieren en schattige sneeuwpoppen zullen jong en oud doen glimlachen. Warme feeënlichtjes en kaarsen geven je etalage een gezellige sfeer.

4 Elegant minimalisme

Soms is minder meer! Gebruik stijlvolle kunstmatige vetplanten en kunstmatige cactussen als blikvangers in je etalage. Een monochroom kleurenpalet voegt rust en elegantie toe. Decoratieve spiegels en glazen vazen weerkaatsen het licht en laten alles er nog verfijnder uitzien. Stijlvolle kaarsen en waxinelichtjes zetten warme accenten en nodigen uit om te blijven hangen in je decoratieve etalage.

5 Mediterrane flair

Breng het mediterrane levensgevoel in je etalage! Kunstmatige olijfbomen en cipressen verspreiden een mediterrane sfeer. Lavendel en bougainville stralen hun charme uit en doen denken aan zwoele zomeravonden. Terracotta potten en mozaïekte tafels zetten rustieke accenten. Lantaarns en lampionnen maken het plaatje af en zorgen voor een huiselijk gevoel.

6. sprookjesbos

Verplaats je klanten naar een magisch boslandschap waar fantasie heerst. Kunstmatige ficussen en varens creëren een mysterieuze sfeer, terwijl mos en korstmos de vloer bedekken. Kleine houten figuurtjes en feeën verstoppen zich tussen de planten en nodigen je uit om ze te ontdekken. Betoverende feeënlichtjes en lantaarns baden je etalage in een zacht, warm licht en voegen een vleugje magie toe.

Nu is het jouw beurt! Laat je inspireren door onze ideeën voor etaleren en maak je eigen etalage die het hele jaar door mooi blijft. Maak van je winkel een plek waar klanten graag blijven hangen en betoverd raken door de sfeer. Veel plezier met het inrichten van je etalage!




Vorige De fascinerende wereld van kunstbloemen: een uitgebreide gids om ze te maken
Volgende Decoratief kunstgras: ontwerpideeën voor binnen en buiten